Kärlekens Gud

Imorgon alltså den 29/1-2012, nån gång efter lunch får jag äntligen träffa den vackraste och mest otroliga hund i manna minne. Nämligen Min Choklad Prins Eros. Som jag längtar efter über mysiga dobbis pussar. Sen är det ju en extra bonus också att min barndomsvän Marie och henens kille Peter äntligen slagit ner sina röter i de norra delarna av landet. Underbart! Nu är det ju faktiskt bara ett stenkast i från (läs 8 mil). Helt ljuvligt underbart och roligt är det att ha dem alla tre så nära igen. Välkommna hem till Norr!

Pusskalas utlovas! Får se vad han tycker om lillemannen som följer med...Gissar starkt på att han tycker att det är onödigt att ha med sig valpar när man ska hälsa på han. De är ju trots allt små äckel bara ska BUSA hela tiden! LÄNGTAR!!!


Serie Junkie

Som den serie junkie jag är är jag nu super glad efter uppehållet och både Castle och CSI Las Vegas har kickat igång igen :)

Har även börjat att kolla på lite nya serier, änsålänge har jag bara hunnit med ett avsnitt av Boardwalk Empier och  Once upon a time.

Ikväll blir det spel kväll i sann "Let's kill som fuckingg zombies" anda med fina Kicki och sambon. Underbart avslut på helgen :)


2011 års rapportering

Jaaaa har ju skjutit på detta i en evighet och en halv eller 16 dagar kan man ju också säga.

2011 mitt livs värsta år, istortsett endast motgångar tragiska händelser. Melvin gick vidare, vi förlorade vår efterlängtade bebis and the story goes on. Men mitt i detta mörker fick väldens finaste Staffe flytta in hemma hos oss och i våra hjärtan.

Närmare bestämt den 17/12-2011 tog han våra hjärtan med storm.

JoyStaff's Clay aka Dice

Vi är jätte tacksamma över att få en sådan fin kille. Och ur mina ögon en underbar komination mellan
Linde-Lou´s Golden Arctos och Breakeout´s Daring Lady.

Så för 2012 är målen med denna krabat

* Starta Lydnadsklass 1 och plocka hem ett LP1
* Påbörja inlärning i skyddet.
* Ställas på Nat/internationell utställningar
* Ställas på ras specialen i Gränna.
* Påbörja inlärning på personspår

RSS 2.0